Welkom bij G-Zwemmen Uden

Het regent medailles

Zarerdag 25 februari ging een grote groep van onze wedstrijdzwemmers naar zwemvereniging Spindo in Doetinchem. Onze afvaardiging bestond uit maar liefst 21 deelnemers. Er was hard getraind ook op de estafette. Normaal mag elke vereniging met 1 estafetteploeg meedoen, maar dit keer konden we zoveel mogelijk zwemmers inzetten. Onder leiding van Ad, Mirjam, Fleurke, Bert en Inèz wisten onze kanjers een geweldige lading medailles te winnen. Tijdens de huldiging afgelopen woensdag in ons eigen zwembad, kon er gerammeld worden met 12 gouden, 12 zilveren en 9 bronzen medailles voor de individuele nummers. Daarnaast blonken ook nog voor de estafette goud, zilver én brons. Het was een felicitatie waard, want geen enkele zwemmer ging zonder medaille naar huis.... Proficiat allemaal!!!

Over G-Zwemmen Uden

G-zwemmen Uden is een onderdeel van de Stichting Sport & Recreatie Bijzondere Doelgroepen. Hieronder vallen clubs met diverse sport- en vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een beperking uit de regio van Uden.

De doelstellig is om vanuit het G-zwemmen gezond bewegen te bevorderen, zelfvertrouwen te vergroten, sportprestaties te leveren en een sociaal ontmoetingspunt te zijn voor de deelnemers.

Lees meer