Aquajoggen

Aquajoggen

Aquajoggen

Elke zaterdag klinkt er muziek in het doelgroepenbad. De helft van het bad is dan gereserveerd voor die zwemmers die het fijn en gezellig vinden om onder leiding van een van de vrijwilligers allerlei oefeningen in spelvorm te doen op muziek.

Je hoeft hier niet per se elke zaterdag aan mee te doen. Wel vragen we je om het hele uur mee te doen en niet tussendoor af te haken of in te stappen, omdat er een opbouw in de oefeningen zit.
Je kunt zelf aangeven of bepaalde oefeningen niet fijn of goed voor je zijn. We houden daar dan rekening mee.

Aan het einde doen we altijd een ontspanningsoefening, zodat je lekker uitgerust en voldaan naar huis gaat. Het gaat hier vooral om de gezelligheid en toch sportief bezig zijn!

Over G-Zwemmen Uden

G-zwemmen Uden is een onderdeel van de Stichting Sport & Recreatie Bijzondere Doelgroepen. Hieronder vallen clubs met diverse sport- en vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een beperking uit de regio van Uden.

De doelstellig is om vanuit het G-zwemmen gezond bewegen te bevorderen, zelfvertrouwen te vergroten, sportprestaties te leveren en een sociaal ontmoetingspunt te zijn voor de deelnemers.

Lees meer