Welkom bij G-Zwemmen Uden

PARAGAMES 2022

Zondag 22 mei werden weer de jaarlijkse Paragames in Schijndel gehouden. We waren te gast in zwembad De Molen Hey, waar onze wedstrijdzwemmers het opnamen tegen enkele zwemmers van SVG uit 's-Hertogenbosch. Aangemoedigd door een groot publiek op de tribune werd er op 3 individuele nummers gezwommen op de 25 en de 50 meter. Bovendien doken alle zwemmers ook nog eens het water in voor een estafette. Voor Anouk was het heel speciaal, want zij liet als enige zien dat ze ook nog de 4x25 meter wisselslag aan kon. Het werden spannende wedstrijden met soms een close finisch en ze eindigden in een gigantische medaille-regen. Het leverde vrolijke en trotse gezichten op. Op het einde werden de vrijwilligers bedankt en ook zij kregen een medaille omgehangen door Gisela, Anne en Romy. Samen met het publiek beleefden we een sportieve en heerlijke wedstrijddag.

Over G-Zwemmen Uden

G-zwemmen Uden is een onderdeel van de Stichting Sport & Recreatie Bijzondere Doelgroepen. Hieronder vallen clubs met diverse sport- en vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een beperking uit de regio van Uden.

De doelstellig is om vanuit het G-zwemmen gezond bewegen te bevorderen, zelfvertrouwen te vergroten, sportprestaties te leveren en een sociaal ontmoetingspunt te zijn voor de deelnemers.

Lees meer