Welkom bij G-Zwemmen Uden

Special Olympics 2022

De organisatie van de Nationale Special Olympics is in volle gang. Het lijkt nog ver, maar op 10, 11 en 12 juni zijn we hiervoor te gast in Twente. Het Olympisch dorp komt in Enschede op het universiteitsterrein, de opening is in het Fanny Blankers Koen-stadion en de zwemwedstrijden worden gehouden in zwembad Het Ravijn in Nijverdal. Neem maar vast eens een kijkje op de website van de 'Special Olympics 2022'. Alle wedstrijdzwemmers hebben een oproep gekregen om zich voor de WGZ aan te melden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op 12 januari melden we dan de club aan en op 16 februari tekenen we onze zwemmers in. Dat wordt weer spannend, want heel veel verenigingen willen meedoen en bij de inschrijving geldt: vol = vol. Ook hier moeten we dus weer duimen dat alles goed gaat!

Over G-Zwemmen Uden

G-zwemmen Uden is een onderdeel van de Stichting Sport & Recreatie Bijzondere Doelgroepen. Hieronder vallen clubs met diverse sport- en vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een beperking uit de regio van Uden.

De doelstellig is om vanuit het G-zwemmen gezond bewegen te bevorderen, zelfvertrouwen te vergroten, sportprestaties te leveren en een sociaal ontmoetingspunt te zijn voor de deelnemers.

Lees meer