Welkom bij G-Zwemmen Uden

Udens Olympisch Team vertrokken

Vrijdag 10 juni was het erg druk op de parkeerplaats van Expert/Ben van Dijk in Uden. Daar stonden 25 sporters van het g-zwemmen en g-hockey samen met hun coaches klaar voor vertrek naar Twente waar dit jaar de nationale Special Olympics gehouden worden. Ze werden uitgezwaaid door ouders, familie, en vrienden, waarvan een deel in het weekend aanwezig zal zijn in Nijverdal voor het zwemmen en in Hengelo voor het hockey om hen aan te moedigen. Op de foto zie je ze met een mooie bidon met lekkers. Dit werden aangeboden door Brownies & Downies Uden ter aanmoediging. Uiteraard wensen we alle sporters (er gaan ook voetballers en paardrijders uit Uden naar toe) heel veel succes en vooral plezier!

Over G-Zwemmen Uden

G-zwemmen Uden is een onderdeel van de Stichting Sport & Recreatie Bijzondere Doelgroepen. Hieronder vallen clubs met diverse sport- en vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een beperking uit de regio van Uden.

De doelstellig is om vanuit het G-zwemmen gezond bewegen te bevorderen, zelfvertrouwen te vergroten, sportprestaties te leveren en een sociaal ontmoetingspunt te zijn voor de deelnemers.

Lees meer