Welkom bij G-Zwemmen Uden

Vrij zwemmen

Na 3 prachtige wedstrijden met ons jubileum, de Paragames in Schijndel en de Nationale Special Olympics in Twente, is het tijd om het even wat rustiger aan te doen. Dit betekent dat de wedstrijdtrainingen stoppen en pas na de zomerstop weer opgepakt worden. Ook de vrijwilligers zijn aan een vakantieperiode toe, waardoor de bezetting kleiner is dan normaal. Dit betekent dat ook het aquajoggen pas weer start na de zomerstop. Tot de zomersluiting van het zwembad op 31 juli is het daarom vrij zwemmen. De WGZ start weer op zaterdag 3 september. Voor de tussenliggende periode wensen we alle zwemmers heerlijke zomerse dagen toe!

Over G-Zwemmen Uden

G-zwemmen Uden is een onderdeel van de Stichting Sport & Recreatie Bijzondere Doelgroepen. Hieronder vallen clubs met diverse sport- en vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een beperking uit de regio van Uden.

De doelstellig is om vanuit het G-zwemmen gezond bewegen te bevorderen, zelfvertrouwen te vergroten, sportprestaties te leveren en een sociaal ontmoetingspunt te zijn voor de deelnemers.

Lees meer